
بروزرسانی: 30 خرداد 1404
چای ماسالا چیست؟ طرز تهیه چای ماسالا به سبک هندی و خواص آن فنجونت | OkChay
چای ماسالا چیست؟ طرز تهیه چای ماسالا به سبک هندی و خواص آن فنجونت | OkChay
تقریباً تمام هندی ها و همچنین مردم سایر نقاط جهان به خوبی به این نوع چای عادت دارند. این نوع چای هندی شامل انواع مختلفی مانند سفید، سیاه، سبز و اولانگ است. به طور معمول، چای دارجلینگ بوی معطر مشخصی دارد و بدن نازکی دارد که آن را آرام بخش و لطیف می کند. چای نیلگیری که به طور گسترده به عنوان چای کوه آبی شناخته می شود، منشا خود را در قسمت جنوبی گات غربی هند می یابد. این نوع چای هندی یکی از چای هایی است که به دلیل ویژگی های بسیار معطر، طعم دار و تیره اش در سرتاسر جهان بیشتر مورد توجه است.
- این چای در نواحی جنوبی هند و در کوه های آبی یا نیلجیری کشت می شود که ارتفاع این نواحی بین هزار تا ۲۵۰۰ متر است.
- برای تهیه چای ماسالا با شیر، به مواد ساده ای نیاز دارید.
- اگر عسل دوست ندارید می توانید ۲ ق غذا خوری شکر به مواد اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد و یا می توانید هر دو را حذف کرده زیرا عسل یا شکر فقط طعم چای هندی را متعادل تر می کند.
- ترکیب چای سیاه، انواع ادویه نظیر دارچین، هل، زنجبیل، فلفل و… به همراه شیر و شکر، چای ماسالا را تشکیل می دهد.
برخی از چای های سبز شل با گل ها معطر می شوند یا با میوه ها مخلوط می شوند تا چای های معطر یا طعم دار ایجاد کنند. چای سبز صاف طعمی تمیز دارد و می تواند خلق و خو را فوراً بهبود بخشد. چای سبز که به عنوان سالم ترین نوشیدنی روی کره زمین شناخته می شود، سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی است که اثرات قدرتمندی بر بدن دارند. چای نیلجیری (نیلگیری) در منطقه کوهستانی جنوب هند که به آن کوه های آبی گفته می شود، تولید می شود.
نکات تکمیلی در مورد چای هندی
این چای که جزو چای سیاه طبقه بندی می شود در مقایسه با چای آسام از شهرت کمتری برخوردار است. چای نیلجیری بسیار معطر بوده و رنگ تیره ای دارد و از آن می توان برای تهیه چای سرد استفاده کرد. شواهد علمی نشان می دهد در افرادی که چای سبز مصرف می کنند شیوع سرطان چای ارگانیک کمتر است. کاتچین و کافئین این چای متابولیسم را بالا برده و به کاهش وزن کمک می کند. چای سبز کلسترول و قند خون را کاهش داده و از ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی جلوگیری می کند. پس از کاهش حجم مواد به نصف مقدار اولیه، چای کیسه ای را در شیرجوش بیندازید و اجازه دهید تا چای برای یک دقیقه دم بکشد.
طرز تهیه پودر کیک خانگی فوری و خوشمزه
برای آشنایی با فواید چای ماسالا، به مقاله خواص چای ماسالا مراجعه کنید و اطلاعات خود را در این باره تکمیل کنید. چای سیاه مملو از آنتی اکسیدان است و رادیکال های آزاد تولید شده در بدن را از بین می برد. مصرف این چای احتمال ابتلا به سرطان، دیابت و بیماری پارکینسون را کم می کند. چای سیاه فشارخون را کاهش داده و مانع ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی می شود. برای دم کردن چای سیاه آن را با آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم کتری یا سماور قرار دهید.